Cakesmash & paintsmash

Wil je de eerste verjaardag van je zoontje of dochtertje op een unieke manier vastleggen? Dan is de 'Smash & Splash' (cakesmash) formule ideaal. Niet alleen krijgt je kindje de kans om zich uit te leven op de taart, je krijgt hem/haar ook helemaal proper mee naar huis.

Op zoek naar een alternatief voor een cakesmash, een leuk idee voor een 2de, 3de, ... verjaardag of gewoon voor de fun? Dan is er de paintsmash!

Lekker kliederen met baby/kidsproof 'verf' (op basis van bloem, dus ook nog eens vegan).

Na het kliederen kan je kindje genieten van een badmomentje. Zo is je zoontje/dochtertje ook weer helemaal proper.

De shoots zijn ook als cadeaubon verkrijgbaar!


Formules

1 / 2

1 / 2

Smash & Splash

 • Cakesmash shoot van 60 min. in de studio
 • Inclusief 1 taart afgestemd op het gekozen decor*
 • Kleertjes breng je zelf mee
 • We starten met foto's van je kindje in het feestdecor, eerst zonder taart (zodat er ook wat foto's zijn met propere kleertjes 😊), daarna met de taart.
 • Na de 'afbraakwerken' is het tijd voor de badsessie. Er worden foto's gemaakt van je kindje in bad met enkele badeendjes.
 • Toegang tot de online galerij waar je alle afgewerkte foto's (gemiddeld 30 foto's) zowel in hoge resolutie (zonder watermerk) als in webresolutie (ideaal voor op social media) kan downloaden. Dus geen keuzestress :-)
 • Stoefboekje om te pronken bij familie en vrienden (t.w.v. 25€)
 • Toegang tot de shop met mogelijkheid tot bestellen van diverse fotoproducten

* Taart kan afwijken van de foto. Er wordt bij boeking een voorschot van 35€ gevraagd voor de aankoop van de taart.

€255

1 / 2

Klieder & Spetter

 • Paintsmash shoot van 60 min. in de studio
 • Kleertjes breng je zelf mee
 • Het decor bestaat uit een vlaggenlijn, ballonnen, een schildersezeltje en een canvas voor het kunstwerk. We maken gebruik van babyproof/kidsproof verf, gemaakt op basis van bloem (dus ook helemaal vegan)
 • Het kunstwerkje krijg je ook mee naar huis
 • Kliederen maar! Natuurlijk mag er ook buiten de lijntjes/canvas gekleurd worden :-)
 • Na het kliederen is het tijd voor de badsessie. Er worden foto's gemaakt van je kindje in bad met enkele badeendjes. Twee vliegen in 1 klap, je hebt mooie badfoto's en hij/zij kan ook proper terug mee naar huis.
 • Toegang tot de online galerij waar je alle afgewerkte foto's zowel in hoge resolutie (zonder watermerk) als in webresolutie (ideaal voor op social media) kan downloaden. Dus geen keuzestress :-)
 • Stoefboekje om te pronken bij familie en vrienden (t.w.v. 25€)
 • Toegang tot de shop met mogelijkheid tot bestellen van diverse fotoproducten

€255


Decors

Beertjes
Tent
Roze pompons
Roze
Paintsmash
Blauwe pompons

Hoe gaan we te werk?

01.


Boek je shoot


Boek je shoot op mijn boekingspagina of neem gerust contact met me op via mail, whatsapp, messenger, telefoon, ...

02.


Het is zover


De fotoshoot vindt plaats op de gekozen locatie.

We maken er een onvergetelijk moment van!

03.


De foto's zijn er


Binnen de 2 weken na de shoot ontvang je een mailtje met de link en paswoord voor je persoonlijke online galerij. Downloaden maar!

Je hebt ook toegang tot de shop met leuke albums, wanddecoratie, ... Wens je liever iets op maat? Laat gerust weten!

Je ontvangt via een afzonderlijke mail ook een voorstel voor het ontwerp van het stoefboekje. Dat bestel ik nadat je het ontwerp goedkeurt.

04.


Stoefen maar!


Ik geef je een seintje wanneer het stoefboekje en eventueel andere bestelde artikelen beschikbaar zijn. We spreken een moment voor levering af.

En dan... stoefen maar.

Geniet van deze tastbare herinnering.


Getuigenissen

“Cathy is een hele lieve en warme fotografe die echt haar tijd neemt om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn 'gemak' is en de beste versie van zichzelf laat zien.

We zijn al twee keer voor haar lens gaan staan: de eerste keer was voor een newborn shoot en de tweede keer voor de smash en splash shoot. Heel blij met de prachtige, tastbare herinneringen die we nu hebben.

Elke Scheppers

Een hele lieve dame waar je je direct gerust bij voelt. Een hele mooie inkleding ook qua decor. Het zijn prachtige foto's! Wij komen zeker terug voor meerdere fotoshoots!

ellen

Wauw 🤩, zo’n prachtige foto’s weer. Cathy, je hebt weer mooi werk geleverd. Met Lionel zijn eerste verjaardag een mooie cakesmash, nu voor het doopfeestje van ons Marilou en de verjaardag van onze Lionel. Leuke herinneringen om op terug te kijken. Bedankt. 🙂

Katrien Claeys

Benieuwd naar meer?


Vragen? Shoot!